Seguiu l'actualitat de la recerca a MÚSICA EN ESPAÑA EN LA EDAD MODERNA

dijous, 10 de gener del 2008

Stamitz: TROMPES I i II



Si l'Ona o la Laia passen per aquí, m'agradaria que em diguessin com funciona això de la transposició en la trompa. La meva pregunta és: us podria estalviar el fet de transportar a vista les trompes en Sol (Stamitz, Baguer), en Re (Baguer), en Si b (Vanhal, Brunetti) i en Mi b (Brunetti, J.C. Bach) transportant-les prèviament per escrit? Això voldria dir més alteracions accidentals. És greu? Les vostres trompes són només en Fa o mixtes Fa-Si b? Si són mixtes vol dir que no he de transportar les partitures per a trompes en Si b? La trompa actual pot fer totes les notes de l'escala cromàtica (do, do#, re, re#, etc.)?
l
Bon dia!

1 comentari:

Anònim ha dit...

aver aveer.


cla que podem fer totes les notes xD estamos todos locoos?

lu de transportar ja ho podem solucionar nosaltres tranquil. si esta escrit en sib ho hem de transportar igualment a fa, pk tenim trompa mixta fa/sib, pero en realitat esta en fa numes. lu de sib es per aclararnos entre trompistes, encara que em fa l'afecte que ens hem liat mes de que ja estavem

esque es complicat, pero ja molaa.

dons tranquil ara em miro aixo, i no et prenguis la molestia de transportar-ho tu, que com ja te dit abans, ja fas prou organitzanu tot.

apaa, ens veiem al proxim assaig, o aixo esperoo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...