Seguiu l'actualitat de la recerca a MÚSICA EN ESPAÑA EN LA EDAD MODERNA

dimarts, 29 de gener del 2008

De nova vita blogui (sobre la nova vida del bloc)

De nou a Barcelona, retrobant-vos a tots, m'adono (com alguns ja devíeu preveure) que la meva frustració de l'altre dia estava condemnada a no durar gaire. Intentaré, doncs, trobar un terme mig entre passar-me el dia escrivint i deixar de fer-ho. He decidit de reeditar "revu, corrigé et augmenté", com resen les edicions franceses - és a dir, revisat, corregit i [lleugerament] augmentat -, el cicle sobre la cultura espanyola del segle XVIII que vaig penjar al fotolog de juny a octubre del 2007.
l
Les raons en són senzilles. En primer lloc, perquè ja està escrit. En segon, perquè tracta del context històric i cultural de tres de les simfonies que tocarem (Baguer, Brunetti i Garay) i, en tercer i últim, perquè s'apropa a una època de la història d'Espanya i de Catalunya molt menystinguda pel pla educatiu actual.
l
Per no trencar amb la forma del fotolog, posaré l'actualització en una entrada i els comentaris a la següent, de manera que qui no tingui temps de llegir tots els comentaris pugui trobar ràpidament l'actualització. Entenc per actualització el trio imatge-text-música que estructura el cicle i per comentaris els textos explicatius que l'acompanyen. Per marcar la diferència amb la resta de coses del bloc, posaré primer els comentaris i després l'actualització, de manera que aquesta última quedi sempre a sobre.
l
També he pensat que estaria bé fer una tria dels articles més interessants, útils i/o curiosos per als que no tingueu temps de llegir-ho tot. D'altra banda, esteu tots convidats a participar amb el que sigui, sempre i quan tingui una lleugera relació amb el que toquem.
l
Bon dia!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...