Seguiu l'actualitat de la recerca a MÚSICA EN ESPAÑA EN LA EDAD MODERNA

dimecres, 24 de setembre del 2008

Últim parte

I. Curt: Acabat de filmar, excepte dos detalls (2h30' de filmació). Falta tot el muntatge (per ara només hem fet algunes proves). També falta gravar el text declamat, que s'ha de treballar amb el Javier.
l
II. Música: Tindrem director (l'Emmanuel, a qui saludo si passa per aquí), amb l'objectiu de fer un treball més efectiu i de coordinar-nos més fàcilment, sobretot quan s'hagi de quadrar la música amb la filmació.
l
Per organitzar-nos millor, també intentaré donar les dates dels assajos amb més antel·lació que l'any passat, de manera que us les pogueu reservar amb temps.
l
Pel que fa a les partitures, les parts estan totes preparades. Entre l'Elena, el Bertran i jo estem passant la partitura general. De moment tenim cobert fins al fragment nº5, amb l'ojectiu de tenir-ho acabat abans per l'11 d'octubre, però acceptarem amb entusiasme possibles col·laboradors.
l
La música del Guzmán serà l'única cosa que treballarem aquest any amb l'orquestra. I per completar el programa de possibles concerts, hi afegirem el sextet de Brunetti o el septet de Boccherini.
l
Pel que fa als concerts, en principi en tenim un d'emparaulat per finals d'abril a l'església dels Teatins (al costat de Pl. Universitat), però en aquest farem la música sola, sense el curt. La idea és fer-ne un altre (o més d'un) cap a finals de juny, aquest cop amb el curt. Pel concert del juny, una possibilitat de lloc seria el castell de Parets, on vem fer el concert de fa dos anys.
l
Continuarà...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...