Seguiu l'actualitat de la recerca a MÚSICA EN ESPAÑA EN LA EDAD MODERNA

dijous, 6 de novembre del 2008

Desapareix la música

Avui he estat parlant amb una companya de classe que fa una opcional sobre la qüestió dels drets en el camp de la música. Diu que si els conflictes amb els enllaços es repeteixen podria tenir problemes més greus, de manera que, per ara, renuncio a tots els en-llaços. La veritat és que em fa ràbia i tinc la temptació de ser ben tossut i aguantar, però reflexionant-hi m'adono que en cas de problemes mai em donarien la raó, o sigui que... la vida és dura.
l
Si voleu tenir-hi accés, només cal que m'envieu un mail o em deixeu un comentari a qualsevol entrada del bloc i us responc amb l'enllaç. Per fer-ho més fàcil, mantindré els arxius a la web de box.net, ja que, en no publicar-los, no hauria de tenir problemes.
l
De fet se m'ha acudit una manera de "burlar" la vigilància amb els enllaços, però de moment prefereixo no arriscar-me. Ho provaré amb les noves entrades.
l
Estic "madurant" la penúltima entrada del cicle. No hauria de trigar molt.
l
Fins aviat!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pocs espais interessants i pedagògics que hi ha a la xarxa i encara intenten anul·lar-los!

Tinc la sensació general (no només aplicada als blocs, sinó arreu) que les autoritats van a esclafar aquells que amenacen amb culturitzar massa a la gent, no fos cas que de sobte es despertés l'esperit crític i fossin els primers criticats. Hi ha moltes coses vergonyoses (molt més que el que tu comentaves sobre la Democràcia, amb majúscula, que ens ampara i ens salva a tots de la Injustícia) (oh, sortosos nosaltres els que vivim en la Democràcia), autèntics escàndols, que passen per davant de la nostra cara sense que aixequem els ulls.

Avui, en un emprenyament col·lectiu (mon pare, ma germana i jo), he sabut quin serà el meu treball final de Pedagogia (si mai arriba el dia) i em temo que si el faig tal com he pensat m'expulsaran de la universitat. Perquè el tema és massa escabrós com perquè la Democràcia accepti que el dugui a la llum.

Ara bé, no seré la primera, i potser per això tindria oportunitat de que me l'aprovessin. (Si pogués escollir el meu jurat... sé a qui triaria).

Però ara que hi penso... probablement em pelarien. Potser millor que oblidi la idea.

Que confonguem "millor" amb "absolut" ja convé al sistema i, de fet, també li convé que confonguem "pitjor" amb "millor" i suposo que el que li convé més és aquesta confusió general que deriva en mandra, passotisme, masteguisme.

Anònim ha dit...

Al final, t'he respost mig aquí mig al meu bloc.

Salutacions musicals (Antònia Font, "Mecanismes", versió amb orquestra).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...