Seguiu l'actualitat de la recerca a MÚSICA EN ESPAÑA EN LA EDAD MODERNA

divendres, 5 de desembre del 2008

De peus a terra: CONCERTS

Després de la paranoia d'ahir, retorn a les coses normals. Repeteixo, perquè en quedi constància, el tema dels concerts que vaig explicar l'altre dia i que us he enviat per mail.
l
Faríem un primer concert, sense el curt, el dissabte 25 d'abril a l'església dels Teatins (Enric Granados amb Consell de Cent). Substi-tuirem el curt per una breu explicació llegida de l'acció abans de cada número musical. Música i veu només sumarien uns 35-40 min., per la qual cosa s'ha de completar el programa amb una o dues obres de cambra: el sextet amb flauta de Brunetti (20 min.) i potser el quintet amb flauta op.55 nº5 de Boccherini (10 min.). Tot plegat, comptant les pauses entre obra i obra, s'acostaria a 1h i 15-30 min. No crec que ens demanin un programa més llarg. Si no, sempre podem recuperar alguna cosa d'anys anteriors.
l
La veritat és que em miro aquest concert de l'abril únicament com una prova per al següent. El que realment té gràcia és fer el Guzmán amb la pel·lícula. Això és el que faríem a finals de juny i que m'agradaria presentar al Ribermúsica de l'any que vé. Pel juny, un possible lloc és el castell de Parets, on vem fer el concert fa dos anys, però hi ha altres idees i encara no és segur.
l
Tal i com us vaig dir, la cosa consistiria en tocar a les fosques (amb llums individuals pels faristols). També he estat pensant en la possi-bilitat d'aprofitar l'originalitat del concert (imatge i so a les fosques) per incloure els afegits (sextet de Brunetti i, eventualment, quintet de Boccherini) en un tot orgànic: fer-ho tot a les fosques, per exemple, o unir totes les obres d'alguna manera, potser amb una lectura, potser amb imatges. No ho sé, en tot cas, és un tema que s'ha de parlar.
l
Espero que les dates vagin bé. Dels que de moment heu respost no em puc queixar!
l
Bon pont!

4 comentaris:

Gregorio Luri ha dit...

Una futesa

Anònim ha dit...

Oh!

Lluís, si gravéssiu un disc, quina portada hi posaries?

Anònim ha dit...

(La importància de les portades!).

Anònim ha dit...

Que guai!

Però la gent que ens vingui a escoltar haurà de pagar entrada?
Com és que toquem als Teatins?

Petó

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...