Seguiu l'actualitat de la recerca a MÚSICA EN ESPAÑA EN LA EDAD MODERNA

dimecres, 14 de gener del 2009

Bufeu!

Amb 9 dies de retard (però 9 és número màgic), celebro el primer any i, de passada, les quasi 200 entrades del bloc (aquesta és la 195). He volgut celebrar-ho amb un primer tastet de la pel·lícula. Alguns talls són una mica "chapuceros", però m'ho perdonareu. El meu portàtil no dona per més. I evidentment la música no és definitiva, era només per matar el silenci.
l
Sembla mentida el que aquest any ha donat de sí. He pensat en fer una tria de les entrades que em semblin més interessants i editar-ne els enllaços, perquè no es perdin en el no res. I, ja que no ho vaig fer pel canvi d'any natural, afegeixo alguns desitjos pel segon any de bloc. Primer, que reunim força i ganes per fer un concert el més perfecte possible el 25 d'abril i per estrenar la pel·lícula abans de l'estiu. Segon, que el bloc sigui més participatiu. Qualsevol cosa serà benvinguda i una mica de varietat no anirà malament. I també obrir el bloc als visitants de fora, ampliant el registre de temes que es tracten (i aquí és on la participació de tothom s'agrairà) i fent-lo més accessible. També és una manera de fer conèixer el que fem i de dir la nostra.
l
Dit això, us deixo amb la pel·lícula i un tros de pastís virtual.
l

6 comentaris:

Anònim ha dit...

:) :) :)
omg k maku!! què és el que sona??
serà tan xula la peli... no paro de lamentar-me pel fet de no haver pogut assistir al rodatge... què hi farem, la vida és dura!
Apali felicitats, bloc! (i Lluís per la part que et toca... xdd)
Un petonet!

Anònim ha dit...

me sabe a poco el fragment

:)

lena ha dit...

Moltes Felicitats! i per molts anys que duri!!!

ja falta menys :D! semblava impossible!


petons!!

Gregorio Luri ha dit...

Per molts anys.
El miller de vostè: que és sempre un redescobriment.

Natalia ha dit...

està molt bé, les escenes a càmera lenta, que ja m'havia comentat el bertran que apareixien, aconsegueixen molt la tendresa de l'escena. i el nen és preciós, molt guapot ell. xd. ara li ensenyaré que li farà gràcia. :)

un petó i fins aviat i bona nit encara no però d'aqui poc si.

Lluís ha dit...

Ara s'han de polir tots els talls i tirar-se de cap amb el text. Espero comptar amb ajuda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...