Seguiu l'actualitat de la recerca a MÚSICA EN ESPAÑA EN LA EDAD MODERNA

dissabte, 17 de març de 2012

Març Brunetti

Sense temps per a més, saludar un mes Brunetti. Acaba d'aparèixer a la xarxa la primera gravació mundial del primer dels trios de la serie V (1775), publicat a París el 1776. És una obreta magnífica, en una versió més que digna, que ha vist la llum en el marc del Proyecto Brunetti, una iniciativa del violoncel·lista del grup, Pere Joan Carrascosa, per recuperar l'obra del compositor.


Per completar les bones notícies, dissabte que vé, dia 24, i gràcies a la bona obra del Miguel Ángel Marín, es toquen a Madrid (Fundación Juan March) dos dels seus quartets tardans i el primer quartet de corda escrit per un català. És una obra de Pere Santamant, probablement de mitjan dècada de 1770, que vaig descobrir l'any passat al catàleg de la Library of Congress de Washington. I el divendres de la mateixa setmana, el 30 de març, a l'Auditorio Nacional de Madrid, sonarà una simfonia i dues àries de Brunetti, en mans de l'Orquesta Barroca de Sevilla, dirigida pel finíssim Christophe Coin. Aquest concert gira per Sevilla i Cadis, em penso.

Per acabar d'arrodonir la cosa, aquesta setmana surt d'impremta l'edició de les dues darreres col·leccions de trios amb dos violins de Brunetti, les series VI i VIII, editades per un servidor i publicades per l'ICCMU.

Sembla doncs que Brunetti comença a enlairar-se amb una força d'arrencada respectable. Esperem que no decaigui!

2 comentaris:

Galderich ha dit...

La peça que ens ofereixes sona bé. Endavant amb en Brunetti i que vagi més enllà d'un març!

Anònim ha dit...

La Perla 29 you did us wrong.
And so did CHO- CHOCOLATE.
And all that MUSSEC did too.
With YLOCKT.
And that's that NALTYST- AUTEC!
That's the ARNIES_ GIRL!
That's that B. E . EARL with " CROCKET ROCKET"!
And that's the ROCKY - ROCUNROL with SUMMER
SUMANDO.
SUMAR SUMANDO to you, too.
KANSAS KINGS.
KANSAS KINGS.
KANSAS KINGS.
It's a NTYPEDED- NTYPEDED!
There goes " COCO YOUNG"!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...