Seguiu l'actualitat de la recerca a MÚSICA EN ESPAÑA EN LA EDAD MODERNA

dijous, 12 de maig del 2011

Brunetti sota els focus

Saludo amb molta alegria la publicació per Ars Hispana dels quartets L. 190 i 185-189 de Brunetti, escrits entre 1785 i 1788. A la introduc- ció, el Raúl Angulo, que ha tingut el detall de citar aquest bloc i des d'aquí li agraeixo, aclareix de forma definitiva una confusió referent a les fonts manuscrites d'aquestes obres, deguda a un error de la Biblioteca Nacional de França i del catàleg publicat de Brunetti.

El pròxim 17 de maig, la presentació de la publicació a Ovideo comptarà amb la interpretació de dos dels quartets per professors de corda del Conservatori Superior de Música de la capital asturiana. A la web de l'editorial en podeu sentir un tast electrònic.

Sense temps per més (Brunetti em crida, per d'altres temes, des de la finestra oberta del Word), envio molta sort i un gran agraïment a la feina impagable del Raúl i el Toni i el seu projecte d'Ars Hispana.
l

1 comentari:

Raúl ha dit...

Pues ya he llegado de Oviedo. Haré un post en el blog comentando un poco mis impresiones. Lo grabamos con una cámara, y se subirá a youtube. La gente estuvo encantada y sorprendida. Aunque no fue mucha gente, cosa que era de esperar, aplaudieron con ganas y los músicos salieron varias veces a saludar. Mucha gente salió entusiasmada. En fin, un pequeño paso.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...